GLOBAL VILLAGE BAJSA
1751-2015
 
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 
Üdvözöljük Bajsa hivatalos honlapján!

 

Bajsa egy kis falu a Vajdaságban. Bácska szívében, a Szabadka és Újvidék között elterülő Topolya községben, Topolyától mintegy 6 kilóméterre helyezkedik el délnyugatra. A lakosság többnemzetiségű, békességben élnek itt magyarok, szerbek és szlovákok.

Az itt található oldalakon

A honlapon helyet kapott Bajsa legfrissebb telefonkönyve, a Bajsáról hívható legfontosabb telefonszámok, az autóbuszok és vonatok menetrendje, a várható időjárás.

A szórakozni vágyók megtalálhatják az itt nézhető tévéállomások részletes programfüzeteit, ingyenesen letölthető különféle fájlokat, valamint további tartalmak után böngészhetnek a linkgyűjteményben.

A fórum rovatban a regisztrált látogatók különféle témakörökben válthatnak egymással szót, a chat szoba pedig csevegési lehetőséget kínál.

A www.bajsa.net honlap látogatottságának részletes és mindig friss statisztikája a látogatási statisztika rovatban tanulmányozható.

Az észrevételek, kritikák, hírek, információk, apróhírdetések átadhatók a helyi közösségben, valamint a teleházban, vagy elküldhetők a kontakt@bajsa.net címre.

Minden látogatónak kívánom, hogy legyen hasznos és tartalmas a Bajsa honlapján eltöltött ideje!

A szerkesztő,
Plohl Edvin

 
 
 

 

BAJSA.NET A FACEBOOK-ON IS:

Mesna Zajednica Bajša - Helyi Közösség Bajsa

Promote Your Page Too 

UTOLSÓ VÁLTOZTATÁS DÁTUMA:

2015.

AKTUÁLIS ROVATOK:

FACEBOOK
LETÖLTÉSEK
FÓRUM

TÁMOGATÓK:

 
GYORS KERESÉS A TARTALOMBAN: